13:20 09.10.2017

Активи ПриватБанку, передані на баланс фінустанови в рахунок погашення кредитів, необхідно виставити на продаж

1 хв читати
Активи ПриватБанку, передані на баланс фінустанови в рахунок погашення кредитів, необхідно виставити на продаж

 Активи ПриватБанку, передані на баланс фінустанови в рахунок погашення кредитів, серед яких гірськолижний туристичний курорт "Буковель" (Івано-Франківська обл.), необхідно виставити на продаж через систему електронних торгів, повідомила заступник голови Національного банку України (НБУ) Катерина Рожкова.

"Буковель" належить банку (ПриватБанку), стадіон "Дніпро Арена" - на балансі банку... У банку є на балансі об'єкти нерухомості та інфраструктури, і це належить державі... На сьогодні я нічого не знаю про судові спори щодо цих об'єктів. Думаю, що їх немає. "Буковель" - один з найскладніших активів. Цей об'єкт потрібно продавати, тому що банк не може управляти таким об'єктом самостійно - в нього немає компетенції, немає людей", - сказала вона в ефірі "Радіо Вести" в суботу.

За словами К.Рожкової, ці активи були передані на баланс банку в минулому році в рахунок погашення кредитів під час виконання першого етапу докапіталізації.

Як повідомлялося, в грудні 2016 року уряд за пропозицією НБУ і акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той момент були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію цього найбільшого на українському ринку фінустанови. Держава отримала 100% в його капіталі, а ПриватБанк був докапіталізований на суму 116,8 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА