13:32 10.10.2017

НБУ за 9 міс. виявив 101 нелегальний пункт обміну валюти небанківських фінансових установ

1 хв читати
НБУ за 9 міс. виявив 101 нелегальний пункт обміну валюти небанківських фінансових установ

Національний банк України (НБУ) в січні-вересні 2017 року виявив 101 нелегальний пункт обміну валюти небанківських фінансових установ, повідомив НБУ на веб-сайті.

Згідно з повідомленням, нелегальні пункти обміну валюти були виявлені в Києві, в Донецькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Тернопільській, Харківській та Чернівецькій областях.

Як наголошується в повідомленні, НБУ передає інформацію про нелегальні пункти обміну валют до правоохоронних органів. Загалом за дев'ять місяців НБУ перевірив 770 пунктів обміну валюти в Києві та в усіх областях України.

Як повідомлялося, НБУ розпочав регулярні перевірки з вересня 2016 року. У минулому році НБУ здійснив 362 перевірки пунктів обміну валюти в 14 регіонах України.

Станом на 1 жовтня 2017 року генеральні ліцензії НБУ, що дозволяють займатися валютно-обмінними операціями, є в 31 небанківської фінансової установи та національного оператора поштового зв'язку "Укрпошта". Сьогодні в Україні зареєстровано 3,537 тис. відокремлених підрозділів небанківських фінансових установ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА