18:25 10.10.2017

АМКУ здійснює опитування про концентрацію на ринку цукру

1 хв читати
АМКУ здійснює опитування про концентрацію на ринку цукру

Антимонопольний комітет України (АМКУ) здійснює опитування учасників ринку щодо концентрації на ринку цукру у зв'язку з придбанням ТОВ "Радехівський цукор" (Львівська обл.) нового обладнання для переробки цукрового буряку.

Відповідне опитування розміщене на сайті відомства.

У публікації до нього зазначено, що з метою запобігання монополізації товарних ринків АМКУ постійно здійснює контроль за концентраціями суб'єктів господарювання.

Наприкінці вересня 2017 року комітет розпочав розгляд справ про концентрацію у вигляді придбання ТОВ "Радехівський цукор" виробничого обладнання з переробки цукрового буряку.

"Ці концентрації забезпечать ТОВ "Радехівський цукор" можливість здійснювати діяльність з переробки цукрового буряку та виробництва цукру на Хоростківському, Збаразькому та Козівському виробництвах у Тернопільській області.

Як повідомлялося, компанія Pfeifer&Langen (Німеччина) на початку 2017 року закрила операцію з придбання шести цукрових заводів (Борщівського, Бучацького, Збаразького, Козівського, Лановецького і Хоросківського - ІФ) у Тернопільській області, що раніше належали холдингу "Т-Цукор"(Тернопільська обл.), яким до банкрутства агрохолдингу "Мрія" управляла сім'я Гут.

Pfeifer&Langen є великим європейським виробником цукру. Компанія, зокрема, володіє цукровими заводами в Німеччині, Польщі, Румунії, Італії, Угорщині, Словенії, Чехії та Україні. В Україні їй належить Радехівський цукровий завод (Львівська обл.) і ТОВ "Чортківський цукровий завод" (Тернопільська обл.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА