10:53 12.10.2017

Для перевищення закладеного до проекту держбюджету-2018 зростання в 3% ВВП потрібні інвестиції - Гройсман

1 хв читати
Для перевищення закладеного до проекту держбюджету-2018 зростання в 3% ВВП потрібні інвестиції - Гройсман

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що для перевищення темпів зростання в 3% ВВП, які закладені в проект державного бюджету на 2018 рік, потрібні інвестиції.

Згідно з повідомленням прес-служби Кабінету Міністрів України, в четвер прем'єр провів зустріч із представниками ділових кіл Канади.

"Уряд України зацікавлений у розвитку та успішності міжнародного і вітчизняного бізнесу в Україні і відкритий для будь-яких пропозицій, які сприятимуть цьому процесу", - йдеться в повідомленні.

В.Гройсман наголосив, що Канада є надійним партнером України, і наші країни історично поєднують глибокі й міцні політичні та економічні зв'язки.

"Угода про зону вільної торгівлі - це гарна можливість поглибити співробітництво, наповнити його конкретним змістом - через реалізацію спільних проектів та залучення інвестицій", - йдеться в повідомленні.

Прем'єр зазначив, що покращення ділового та інвестиційного клімату в Україні є одним із ключових пріоритетів Кабміну.

"Ми закладаємо на наступний рік 3% зростання ВВП. Ми розуміємо, що цього недостатньо, і готові покращити цей показник. Але постає питання залучення інвестицій", - приводить прес-служба слова В.Гройсмана.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА