10:45 13.10.2017

Власники вантажу переорієнтують потоки з Азова через будівництво Керченського моста

1 хв читати
Власники вантажу переорієнтують потоки з Азова через будівництво Керченського моста

Власники вантажу, які користуються послугами морських портів України, переорієнтують потоки через будівництво Керченського моста і тимчасове закриття Керченської протоки на інші українські порти, повідомив глава Адміністрації морських портів України Райвіс Вецкаганс.

"За цифрами бачимо, що у нас є падіння на третину в Бердянську. Ця ситуація пов'язана дійсно з Керченською мостом і з рішенням вантажовласників переорієнтувати вантажопотоки на інші порти. Це рішення засноване на непрогнозованості закриття протоки... Зараз пройшла інформація, що на три дні буде закрито взагалі прохід. Природно, це насторожує. Є певні графіки постачань. Тому ми бачимо, що є переорієнтація потоків за портами на Миколаїв і порти Великої Одеси", - сказав він під час прес-туру, присвяченого днопоглибленню в порту "Южний".

Р.Вецкаганс висловив надію, що в портах Бердянська і Маріуполя вантажовласники адаптуються до ситуації і повернуть вантажопотоки хоча б на той рівень, на якому можливо працювати.

"Маю на увазі ситуацію, що осад там 8 м і є певне обмеження на довжину судна. Тут можу сказати, що, фактично, наскільки ми відстежуємо, ситуація повинна стабілізуватися", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА