20:09 17.10.2017

США підтримують створення Антикорупційного суду і реформу ДФС

1 хв читати
США підтримують створення Антикорупційного суду і реформу ДФС

Здійснення реформ неможливе без посилення інституційної спроможності відомств, і Міністерство фінансів США готове надавати Україні допомогу в цьому напрямку, повідомив український Мінфін у вівторок за підсумками минулої напередодні у Вашингтоні зустрічі міністрів Стівена Мнучіна і Олександра Данилюка.
"Зокрема, йшлося про Проект з комплексної реформи ДФС (Державної фіскальної служби - ІФ), який має на меті докорінну зміну роботи і філософії фіскальної служби", - йдеться в релізі українського відомства.
У Мінфіні України нагадали, що Мінфін США є одним з головних партнерів, які надають підтримку в реалізації цього проекту.
Згідно з повідомленням, 16 жовтня О.Данилюк і посол України в США Валерій Чалий зустрілися з не так давно призначеним помічником Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Аароном Мітчелом. "Він (А.Мітчел - ІФ) наголосив на необхідності створення Антикорупційного суду і додав, що Україна залишається пріоритетом у зовнішній політиці США", - наголошується в релізі.
Представник Держдепу повідомив, що планує свій перший закордонний візит в Україну найближчим часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА