07:42 18.10.2017

Кличко запросив азербайджанський бізнес до співпраці над модернізацією житлового фонду Києва

1 хв читати
Кличко запросив азербайджанський бізнес до співпраці над модернізацією житлового фонду Києва

Голова Київської міської державної організації Віталій Кличко під час зустрічі з послом Азербайджану Азером Худієвим і представниками азербайджанської бізнесу 17 жовтня, запросив їх працювати в Україні в сфері будівництва доріг і житла, повідомляє прес-центр Київміськадміністрації.
"Ми приїжджаємо, щоб переймати кращий досвід - і у відновленні доріг, і в будівництві сучасної інфраструктури. Добре, що у нас є дружні стосунки. Ми розглядаємо Азербайджан як стратегічного партнера. В Україні і в Києві зокрема живе велика азербайджанська діаспора. Ваші компанії вже працюють в сфері будівництва доріг в столиці і потрібно робити наше партнерство більш ефективним і взаємовигідним ", заявив В. Кличко.
За словами столичного мера, Київ потребує оновлення житлового фонду і будівництва нового якісного житла. Тому тут необхідний досвід Баку в сфері будівництва нового комфортного житла та ліквідації старого, побудованого ще в радянські часи.
Також В. Кличко додав, що "Ми хочемо відійти від точкової забудови, коли все соціальне обслуговування лягає на вже існуючі заклади. Замість цього ми хочемо впровадити практику квартальної забудови - з новою соціальною інфраструктурою - дитячими садами, лікарнями і школами. Як це, наприклад , успішно роблять в Баку ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА