19:21 19.10.2017

Створення пансхідноєвропейської платформи для ІТ допоможе розвинути в Україні внутрішній ІТ-ринок

1 хв читати
Створення пансхідноєвропейської платформи для ІТ допоможе розвинути в Україні внутрішній ІТ-ринок

Створення пансхідноєвропейської платформи для ІТ допоможе розвинути в Україні внутрішній ІТ-ринок спільно із сусідніми країнами, повідомив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна".

"Створення пансхідноєвропейської платформи ставить за мету створити для цих країн більш глобальний внутрішній ринок. Ні ринок України, ні Словенії, ні Угорщини сам по собі недостатній для того, щоб утримувати велику унікальну продуктову ІТ-компанію", - сказав він під час круглого столу IT Future Talks у Києві в четвер.

Він також уточнив, що ідея створення такої платформи обговорювалася минулого тижня у Вашингтоні під час щорічних зборів Міжнародного валютного фонду (МВФ) і групи Світового банку.

За словами голови EPAM і президента асоціації "Інформаційні технології України" Юрія Антонюка, розвиток державою внутрішнього ринку для ІТ-галузі є одним із драйверів розвитку індустрії. Він також уточнив, що галузь має потенціал повернутися до темпів зростання у 25-30% на рік замість нинішніх 17%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА