21:39 20.10.2017

"Інтерпайп" має намір створити СП з великою французькою трубною компанією Vallourec

2 хв читати
"Інтерпайп" має намір створити СП з великою французькою трубною компанією Vallourec

Міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія (ТКК) "Інтерпайп" має намір створити спільне підприємство (СП) з провідним виробником безшовних труб в Європі Vallourec (Франція).

Згідно з наявними в агентстві "Інтерфакс-Україна" матеріалами, "Інтерпайп" спрямував відповідні документи на отримання дозволу антимонопольних органів Німеччини.

Крім того, на сайті контролюючих органів Німеччини повідомляється, що запит на отримання дозволу від компаній "Інтерпайп" і Vallourec зареєстрований 4 жовтня поточного року.

У прес-службі "Інтерпайпу" агентству підтвердили намір створити СП двох компаній.

"Ми підтверджуємо подання звернення до антимонопольного органу Німеччини в рамках проекту співпраці між компаніями. Про більшу конкретику говорити поки що зарано. Процедуру розгляду ми не коментуємо до її завершення", - йдеться у відповіді прес-служби "Інтерпайпу" на запит агентства.

"Інтерпайп" входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб, є третім за потужністю виробником суцільнокатаних залізничних коліс в світі.

У 2016 році "Інтерпайп" реалізував 572 тис. тонн трубної і колісної продукції. У компанії працюють 11,5 тис. співробітників.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь ".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.

Компанія Vallourec (Франція) є одним з провідних світових виробників безшовних сталевих труб, призначених для видобутку нафти і газу, а також інших галузей промисловості. Штат співробітників - 19 тис. осіб.

Обіг компанії за 2016 рік - EUR2,965 млрд, чистий прибуток - EUR219 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА