19:07 01.11.2017

Укрпошта обіцяє з листопада вдвічі підвищувати зарплати операторам у містах-мільйонниках і облцентрах

2 хв читати
Укрпошта обіцяє з листопада вдвічі підвищувати зарплати операторам у містах-мільйонниках і облцентрах

ПАТ "Укрпошта" з 1 листопада розпочинає поетапне підвищення заробітних плат працівникам підприємства до рівня ринкових, повідомила прес-служба ПАТ.

За її даними, процес підвищення заробітних плат розпочнеться з відділень поштового зв'язку, розташованих у містах-мільйонниках і обласних центрах.

Так, операторам поштового зв'язку, які працюють у таких відділеннях, буде підвищено ставку майже вдвічі - до 7,5 тис. Начальникам і заступникам відділень поштового зв'язку, залежно від забезпечення обсягів бізнесу, а також за умови подальшого нарощування обсягів і показників ефективності - приблизно у 2,5 разу, до 14,5 тис. грн.

Насамперед заробітну плату буде підвищено тим начальникам відділень поштового зв'язку та їхнім заступникам, які показали відмінні результати під час проведення моніторингу рівня управлінських навичок керівного складу об'єктів поштового зв'язку.

Решта начальників відділень та їхні заступники отримають підвищені оклади за результатами моніторингу рівня їхніх управлінських навичок.

Як зазначає Укрпошта, крім підвищення розміру ставки діє нова система преміювання (наприклад, за виконання плану, за обсяги продажу тощо), яка сприяє збільшенню матеріального заохочення працівників, зацікавлених у збільшенні власного доходу за рахунок виконання доведених бізнес-показників.

"Такого глобального підвищення зарплат виробничому персоналу компанії не відбувалося протягом багатьох років, Укрпошта традиційно залишалася у списку підприємств з низькими зарплатами. Будуючи сучасну клієнтоорієнтовану компанію, необхідно інвестувати не тільки в техніку або автотранспорт, важливо створити дієву систему мотивації та забезпечити ринковий рівень зарплат її працівникам", - зазначив в. о. генерального директора ПАТ Ігор Смілянський.

Розроблена програма передбачає подальше поетапне підвищення заробітних плат іншим категоріям працівників у всій країні протягом 2018 року.

Крім підвищення розміру ставок, на підприємстві продовжує впроваджуватися відрядна форма оплати праці для працівників дирекцій з обробки та перевезення пошти.

"Така система знищує "зрівнялівку" та створює додаткову можливість заробітку. Зростання заробітної плати працівників дирекцій, які зацікавлені в збільшенні доходу та покращили показники власної ефективності, вже становить від 30-40% порівняно з попередньою, погодинною. Хто краще працює, той більше заробляє", - додав І.Смілянський.

Як повідомлялося, фонд оплати праці працівників у структурі витрат ПАТ "Укрпошта" становить майже 70%. За дев'ять місяців 2017 року фонд оплати праці становив 2,37 млрд грн, зростання заробітної плати за цей період до аналогічного періоду 2016 року становило майже 34%. 82% фонду зарплати - витрати на виробничий персонал.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА