15:28 02.11.2017

ФДМ на початку грудня виставить на біржові торги блокпакети "Донбасенерго" і двох обленерго

1 хв читати
ФДМ на початку грудня виставить на біржові торги блокпакети "Донбасенерго" і двох обленерго

Фонд державного майна (ФДМ) України на початку грудня виставить на біржові торги блокувальні пакети акцій ПАТ "Донбасенерго", "Сумиобленерго" та "Одесаобленерго", повідомив в. о. голови Фонду державного майна України Віталій Трубаров.

"ФДМ на початку грудня виставить на біржові торги блокувальні пакети акцій... "Донбасенерго", "Сумиобленерго", "Одесаобленерго" та ще 13 підприємств. До кінця місяця ми проведемо оцінку обленерго і вже в першій декаді грудня виставимо на торги", - написав він на своїй Facebook-сторінці.

За його словами, до кінця року на торги також буде виставлено держпакети акцій підприємств "Укрнафтопродукт", "Білоцерківський завод гумових технічних виробів", "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал", "Тернопільське об'єднання "Текстерно", "Індустріальна скляна компанія", "НВО "Система", "Укрхудожпром" та інші.

"На завершальному етапі знаходиться також перелік із понад 30 підприємств малої приватизації, які продаватимуться через ProZorro.Продажі", - резюмує В.Трубаров.

Як повідомлялося, раніше ФДМ уже намагався, але не зміг продати блокпакети "Одесаобленерго", "Сумиобленерго" та "Донбасенерго" через відсутність інтересу з боку потенційних покупців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА