19:41 09.11.2017

Влада готова відновити приватизацію

2 хв читати
Влада готова відновити приватизацію

Президент України Петро Порошенко заявив, що українська влада готова відновити приватизацію, а судова реформа повинна завершити систему боротьби з корупцією.
Як повідомляє в четвер прес-служба президента України, П.Порошенко під час привітання компанії McKinsey & Company з 15-річчям діяльності в Україні окреслив найближчі пріоритети для продовження реформ в Україні.
"Він зазначив, що судова реформа повинна завершити всю систему боротьби з корупцією. За словами глави держави, з впровадженням пенсійної реформи представлена ​​нова система, яка дозволить людям отримувати справедливу пенсію", - сказано в повідомленні.
Президент також наголосив на важливості проведення медичної реформи, яка, в тому числі, дозволить підвищити рівень і поліпшити якість медичних послуг на селі.
"Глава держави підкреслив, що влада готова відновити приватизацію", - повідомляє прес-служба.
П.Порошенко зазначив, що бізнес-структури визнають зусилля української влади щодо впровадження реформ. За його словами "нещодавнє дослідження, проведене Institutional Investor опитуванням менеджерів інвестиційних компаній, показало, що Україна є першою в списку подорожей протягом наступних 12 місяців для поточних і потенційних інвесторів.
Окрім того, міжнародне рейтингове агентство Moody's покращує свій прогноз по Україні зі стабільного до позитивного, посилаючись на "досягнення України в проведенні структурних реформ".
Раніше в цей день Верховна Рада України прийняла за основу урядовий законопроект "Про приватизацію державного майна" (№7066) - нову редакцію закону про приватизацію, яка полегшує продаж неліквідних об'єктів, описує умови залучення радників з приватизації і є однією з умов продовження співпраці з МВФ

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА