11:38 10.11.2017

Президент групи Світового банку прибуде в Україну 12 листопада

1 хв читати
Президент групи Світового банку прибуде в Україну 12 листопада

 Президент групи Світового банку (СБ) Джим Йонг Кім у неділю прибуде до Києва з дводенним візитом для обговорення порядку денного реформ в Україні, підтвердження підтримки СБ із метою прискорення економічного зростання, повідомляється в прес-релізі представництва СБ в Україні.

Згідно з повідомленням, Д. Й. Кім зустрінеться з президентом Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, іншими членами уряду, представниками громадянського суспільства, лідерами приватного сектора, а також із депутатами парламенту. Вони обговорять шляхи прискорення реформ у сфері сільського господарства, охорони здоров'я, пенсійного забезпечення, енергетики, банківського сектора та боротьби з корупцією в Україні.

Разом із прем'єр-міністром В.Гройсманом Д. Й. Кім візьме участь у спеціальному заході "Україна: інновації та можливості". Під час цього заходу, який об'єднає молодь, підприємців і лідерів громадської думки, обговорюватимуться інновації та перспективи, які може запропонувати сучасна Україна, а також те, як найкраще підготувати людей до професій майбутнього.

Як повідомлялося, СБ нещодавно схвалив концепцію партнерства з Україною на 2017-2021 рр., яка забезпечить підтримку зусиль країни щодо досягнення сталого економічного відновлення.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА