07:36 13.11.2017

Падіння курсу біткоіна досягло майже 30%

1 хв читати
Падіння курсу біткоіна досягло майже 30%

Курс біткоіна, що обновив минулої середи історичний максимум, різко знижується. За вихідні криптовалюта подешевшала на 10%, а загальне падіння менше ніж за тиждень склало 29%

Як повідомляє агентство Bloomberg, в понеділок вранці курс біткоіна знизився до $ 5605, що на 29% історичного максимуму в $ 7882, зафіксованого 8 листопада. До п'ятниці падіння склало $ 1000, а за вихідні воно посилилося.

Аналітики Bloomberg пояснюють те, що відбувається на ринку тим, що інвестори переключилися на альтернативний засіб - біткоіни кеш. Криптовалюта, яка відокремилася від біткоіна в серпні, подорожчала з п'ятниці на 40%, а в неділю коштувала вже $ 2426. Однак на торгах в Гонконгу вранці в понеділок її курс впав до $ 1379.

Як пояснює Bloomberg, на біткоіни кеш інвестори переключилися через більший розмір блоку цієї криптовалюта. Технічно це дозволяє швидше проводити транзакції і знизити розмір комісійних. У той же час прихильники біткоіна виступали проти збільшення розміру блоку, оскільки побоювалися, що це підірве децентралізовану природу криптовалюти і знищить ідею, яка лежала в її основі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА