08:58 13.11.2017

Долар слабо піднімається до євро, фунт дешевшає на чутках про відставку Мей

2 хв читати
Долар слабо піднімається до євро, фунт дешевшає на чутках про відставку Мей

Долар в понеділок слабо підвищується в парах з євро і ієною на заявах глави Федерального резервного банку (ФРБ) Філадельфії Патрика Харкера.
Фунт стерлінгів дешевшає по відношенню до більшості світових валют через повідомлення в британських ЗМІ про те, що низка парламентаріїв хочуть швидкої відставки прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей.
Вартість євро до 7:50 13 листопада  $ 1,1655 у порівнянні з $ 1,1665 на завершення минулого тижня в Нью-Йорку.
Курс долара піднявся до ієни на 0,1% - до 113,57 ієни / $ 1.
П.Харкер повідомив, що вже намітив ще одне підвищення базової процентної ставки Федрезерву на 25 базисних пунктів у 2017 році і готовий підтримати підняття ставки втричі в 2018 році у разі посилення темпів інфляції.
Після виступу П.Харкера більшість валют країн Азії знижуються, південнокорейська вона входить в число лідерів падіння в регіоні.
Фунт стерлінгів упав на 0,5% до долара, до $ 1,3128, а також подешевшав на 0,4% до євро, ієни і швейцарського франка.
Сорок депутатів британського парламенту підписалися під листом про недовіру прем'єр-міністру Терезі Мей, повідомила в неділю The Times.
Перед цим учасники переговорів з боку Євросоюзу пригрозили заблокувати переговори про торгівлю до березня, якщо Великобританія відмовиться погодити закон про вихід зі складу ЄС (Brexit). До цього очікувалося, що переговори повинні завершитися в грудні.
Зараз Т.Мей переживає важкі часи і змушена боротися на трьох фронтах. Раніше два міністри її кабінету змушені були піти у відставку. Ще двоє, Деміен Грін і Борис Джонсон, відчувають серйозний тиск і можуть залишити свої посади.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА