12:20 13.11.2017

Німеччина виділяє EUR1,5 млн на підтримку гуманітарних заходів МКЧХ в Україні

1 хв читати
Німеччина виділяє EUR1,5 млн на підтримку гуманітарних заходів МКЧХ в Україні

Федеральний уряд Німеччини надасть фінансову підтримку гуманітарним заходам Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в Україні на суму EUR1,5 млн, повідомляє посольство ФРН в Україні.

Таким чином, сукупне фінансування Німеччиною проектів і заходів МКЧХ в Україні в 2016-2018 рр. збільшиться до EUR16 млн.

У німецькому посольстві нагадали, що Німеччина фінансово підтримує численні гуманітарні заходи у рамках проекту "МКЧХ - допомога, захист, профілактика та коопераційні зв'язки в Україні у 2016-2017 рр. ", які здійснюються переважно на сході України. Вони охоплюють медичну допомогу, травматологічне лікування, підтримку закладів охорони здоров'я, профілактичні заходи, забезпечення населення продуктами харчування та гігієни, водопостачання, підготовку медичних кадрів, пошук зниклих безвісти та відновлення сімейних зв'язків, піклування про полонених, а також інформаційні заходи про небезпеку мін та невибухлих боєприпасів тощо.

"Ці заходи є важливим внеском у подолання наслідків тривалого конфлікту в Східній Україні. Вони покращують становище вимушених переселенців, сімей у тих чи тих громадах, які надали їм притулок, а також потерпілих унаслідок конфлікту з обох боків лінії розмежування в Донецькій та Луганській областях", - йдеться в повідомленні посольства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА