20:07 13.11.2017

"Укроборонпром" оголосив тендер на залучення стратегічного консультанта для проведення міжнародного фінаудиту концерну

2 хв читати
"Укроборонпром" оголосив тендер на залучення стратегічного консультанта для проведення міжнародного фінаудиту концерну

Держконцерн "Укроборонпром" оголосив тендер на залучення стратегічного консультанта для проведення міжнародного фінансового аудиту концерну, повідомила в понеділок прес-служба держконцерну.
Згідно з повідомленням, відкрита на ProZorro позиція передбачає "надання послуг стратегічного, операційного, технологічного, фінансового огляду та діагностики діяльності концерну і його учасників".
"Окрім того, переможець тендеру повинен також сконцентруватися над вдосконаленням розробленої стратегії корпоративної і виробничої реструктуризації "Укроборонпрому", підпорядкованих підприємств та товариств, а також над супроводом практичного впровадження розроблених фахівцями рекомендацій", - наголошується в повідомленні.
Як повідомляє прес-служба, для виконання цього завдання планується залучити провідну консалтингову компанію або консорціум компаній світового рівня, що мають ефективний досвід роботи в сфері оборонної промисловості.
До складу тендерного комітету увійшов представник сформованої міжнародної антикорупційної Transparency International (TI) незалежного антикорупційного комітету з питань оборони (Нако). "Саме Тендерний комітет проведе всі необхідні заходи з процедури "конкурентного діалогу", - йдеться в повідомленні.
"Завдяки цим заходам очікується отримати реструктуризовані активи, які будуть сформовані в кілька акціонерних холдингових компаній, кожна з яких буде спеціалізуватися на певному секторі оборонної промисловості і мати можливість виходу на ринки капіталу", - уточнюється в повідомленні прес-служби.
Як повідомлялося, в 2016 році "Укроборонпром" озвучив плани з проведення реформи ОПК, основними напрямками якої розглядаються: корпоратизація галузі, аудит із залученням міжнародних аудиторських компаній, кластеризація оборонних підприємств, захист технологій, а також запуск платформи розвитку оборонних інновацій.
Україна пов'язує успішне проведення реформи з розширенням технологічної та промкооперації в ОПК із західними союзниками, і в першу чергу, з США.
Київ також розраховує на допомогу, включаючи фінансову, американської сторони при проведенні реформи оборонної промисловості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА