17:10 20.11.2017

"Укрзалізниця" має намір закупити 6 дизель-поїздів за 1,06 млрд грн до травня 2019 року

2 хв читати
"Укрзалізниця" має намір закупити 6 дизель-поїздів за 1,06 млрд грн до травня 2019 року

ПАТ "Укрзалізниця" повторно оголосило процедуру закупівлі шести дизельних потягів у тривагонному складі з очікуваною вартістю 1,062 млрд грн (із ПДВ), що відповідає очікуваній ціні закупівлі попереднього скасованого тендера.

Згідно з інформацією в системі ProZorro, заявки на участь у тендері приймаються до 18 грудня поточного року, аукціон намічений на 23 січня 2018 року. Мінімальний крок пониження ціни - 7,434 млн грн.

Як зазначено в повідомленні прес-служби "УЗ" на сайті відомства з посиланням на в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова, придбання дизель-поїздів для регіональних пасажирських перевезень передбачено консолідованим фінансовим планом товариства на 2017 рік.

Згідно з технічною документацією, термін постачання дизель-поїздів - до 31 травня 2019 року, при цьому потяги мають бути виготовлені в 2018-2019 роках.

Як повідомлялося, в серпні поточного року "Укрзалізниця" скасувала оголошені в березні торги на закупівлю аналогічних дизель-поїздів до кінця поточного року, відхиливши обидві подані заявки - Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ) і Харківського вагонобудівного заводу (ХВБЗ) через невідповідність тендерної документації.

До цього процедура супроводжувалася скаргами потенційних учасників, зокрема на дискримінаційні умови торгів та порушення законодавства, було внесено низку змін до документації.

У повідомленні "Укрзалізниці" також зазначено, що нині оновлення рухомого складу для приміських перевезень здійснюється за рахунок модернізації та капітальних ремонтів.

Зокрема, на маршрути вийшли модернізовані цього року електрички Львів-Трускавець, Фастів-Ворожба і Київ-Роток-Київ. Ще чотири модернізовані електрички вийдуть із заводу до кінця 2017 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА