08:55 24.11.2017

Алієв сподівається на збільшення товарообігу між Азербайджаном і Україною

2 хв читати
Алієв сподівається на збільшення товарообігу між Азербайджаном і Україною

Президент Ільхам Алієв очікує необхідних кроків для збільшення торгового обігу між Азербайджаном і Україною.

І.Алієв провів зустріч у Брюсселі зі своїм українським колегою Петром Порошенком на полях саміту "Східного партнерства", повідомляє сайт глави азербайджанської держави.

"І.Алієв висловив сподівання, що будуть вжиті необхідні кроки для збільшення торгового обігу", для чого є хороший потенціал, йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що після візиту П.Порошенка до Азербайджану сторони досягли хороших результатів у співпраці в різних напрямках.

У свою чергу, П.Порошенко висловив подяку І.Алієву за підтримку українсько-азербайджанських дружніх відносин.

"П.Порошенко висловив задоволення реалізацією домовленостей, досягнутих під час зустрічей з І.Алієвим і оцінив збільшення азербайджанського експорту до України як хороший показник економічного співробітництва", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, П.Порошенко в рамках робочого візиту до Брюсселя (Бельгія) обговорив з І. Алієвим співпрацю в енергетичній сфері, інфраструктурних проектах і в питаннях приватизації. "Президент України позитивно оцінив перебіг реалізації домовленостей, досягнутих на рівні лідерів країн. Зокрема, позитивний рівень двостороннього співробітництва в енергетичній сфері", - зазначено в повідомленні прес-служби глави Української держави, поширеному в четвер.

П.Порошенко також наголосив на важливості українсько-азербайджанського співробітництва в інфраструктурних проектах, взаємної підтримки інвестицій, а також співпраці в питаннях приватизації. "Співрозмовники обговорили питання політичного співробітництва, напрями розвитку економічного співробітництва двох країн, а також співробітництво в рамках міжнародних організацій", - зазначено в повідомленні. Глави держав погодилися з необхідністю розширити торгово-економічне співробітництво між країнами.

24 листопада в Брюсселі відбудеться саміт "Східного партнерства" ЄС

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА