20:39 07.12.2017

ВР дозволила Кабміну надавати фінпідтримку телерадіокомпаніям, що раніше працювали в Криму

1 хв читати
ВР дозволила Кабміну надавати фінпідтримку телерадіокомпаніям, що раніше працювали в Криму

Верховна Рада України ухвалила закон про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо програм підтримки телерадіокомпаній АР Крим і м. Севастополь.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", закон про внесення змін до п. 16 розділу VI прикінцевих і перехідних положень Бюджетного кодексу підтримали 244 народні депутати на пленарному засіданні в четвер.

Закон передбачає, що як виняток Кабінет Міністрів може визначати напрями використання бюджетних коштів на програми підтримки телерадіокомпаній, які функціонували на території Криму та Севастополя.

"Цим проектом закону пропонується продовжити практику надання фінансової підтримки телерадіокомпаніям, які функціонували на території АР Крим та міста Севастополя і надають інформаційні послуги", - йдеться в пояснювальній записці до документа.

Раніше в прикінцевих і перехідних положеннях Бюджетного кодексу зазначалося, що такі повноваження Кабміну поширювалися на 2016 рік. У пояснювальній записці також повідомляється, що з урахуванням такого положення в 2016 році на зазначену мету було використано з державного бюджету майже 39 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА