14:17 13.12.2017

Президент звільнив ще одного члена НКРЕКП

1 хв читати
Президент звільнив ще одного члена НКРЕКП

Президент України Петро Порошенко звільнив Вікторію Морозову з посади члена Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

Відповідний указ від 13 грудня оприлюднено на сайті президента.

В.Морозова звільнена на виконання вимог законодавства щодо ротації членів НКРЕКП. На сьогодні в складі регулятора залишається тільки глава регулятора Дмитро Вовк і один член - Руслан Машляківський.

Як зазначив Д.Вовк в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна", йому поки що невідомо про терміни доукомплектування регулятора.

Як повідомлялося, раніше Верховна Рада дозволила президенту самостійно доукомплектувати склад НКРЕКП, до конкурсного відбору нових членів регулятора.

Наприкінці листопада 2017 року НКРЕКП втратила кворум внаслідок звільнення одного з членів регулятора. Разом з тим номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП була сформована зі значним запізненням і тільки недавно приступила до роботи.

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачання, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробки та захоронення побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА