20:50 16.12.2017

Курс біткоіна подолав позначку $ 19000 напередодні початку торгів на СМE

2 хв читати
Курс біткоіна подолав позначку $ 19000 напередодні початку торгів на СМE

Курс біткоіна подолав позначку $ 19 тис. за монету, однак не зміг закріпитися на нових рівнях і відкотився нижче. Зростання вартості цієї криптовалюти сталося в очікуванні початку торгів ф'ючерсами на біткоіни на товарній біржі CME

Найпопулярніша у світі криптовалюта біткоін на торгах в суботу, 16 грудня, знову подорожчала: її курс піднімався вище позначки $ 19 тис. за монету. На піку, за даними сайту coinmarketcap.com, ціна одного біткоіна досягала $ 19060, однак пізніше відбулася корекція і станом на 20:00 за київським часом один біткоін коштував $ 18892, а капіталізація цієї криптовалюта перевищила $ 316 млрд.

Курс біткоіна зріс в очікуванні початку торгів ф'ючерсами на цю криптовалюту на найбільшій у світі товарній біржі CME Group, які намічені на 18 грудня 2017 року.

Раніше Комісія з торгівлі товарними ф'ючерсами США (Commodity Futures Trading Commission, CFTC) дозволила операторам бірж CME Group і CBOE Global Markets запустити торги цим ф'ючерсом, після того як вони переконали регулятора, що новий інструмент відповідає всім необхідним стандартам.

Cboe Global Markets почав торги ф'ючерсами на біткоіни 11 грудня. Це викликало ажіотаж на ринку і біржа була змушена призупиняти торги через бурхливе зростання цін, щоб знизити волатильність, а зростання трафіку на сайт Cboe привів тоді до уповільнення його завантаження.

Ціна ф'ючерсів за лічені години торгів злетіла тоді на 25%.
 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА