17:27 26.12.2017

Видавці журналу "Бізнес" мають намір зробити його колективним медіа, залучити 100 бізнесменів у співвласники

2 хв читати
Видавці журналу "Бізнес" мають намір зробити його колективним медіа, залучити 100 бізнесменів у співвласники

ТОВ "Український Бізнес Хаб", що восени 2017 року стало видавцем журналу "Бізнес" замість ТОВ "Видавничий дім "Бліц-Інформ", має намір передати 70% Української бізнес асоціації (UBA) для залучення широкого кола бізнесменів як співінвесторів, повідомив співзасновник "Український Бізнес Хаб" Олексій Чуєв агентству "Інтерфакс-Україна".

"Є ТОВ "Український Бізнес Хаб", його співзасновники - ми з Володимиром Чеповим. Ми купили всі авторські права на журнал "Бізнес". 70% у цій структурі продаємо громадській організації "Українська бізнес асоціація", вона і буде власником журналу "Бізнес" на 70%", - сказав він.

"Це зроблено умисно, щоб інвестори ставали членами цієї асоціації, заходили в її правління і були певним "круглим столом", який ухвалюватиме рішення, куди спрямовувати 70% прибутку", - додав О.Чуєв.

Він повідомив, що до проекту планується залучити 100 співінвесторів, а первинний внесок становитиме $10 тис.

Як зазначив О.Чуєв, усі інвестори перераховуватимуть гроші до фонду UBA, а великий бізнес ніколи не зароблятиме на журналі.

За словами директора "Український Бізнес Хаб" В.Чепового, який також є президентом UBA, наведеними в прес-релізі "Бізнесу", декларована мета - трансформація видання із засобу масової інформації в ефективний засіб масової взаємодії "білого" бізнесу з мережевою системою в усій країні. "Журнал "Бізнес" перетворюється на колективне ділове медіа за моделлю імпакт-інвестування, коли сотня українських бізнесменів стає співвласниками журналу, що робить його реально незалежним і міцним інструментом ділової спільноти України", - заявив В.Чеповий.

У журналі стверджується, що співінвесторами проекту "Український Бізнес Хаб" уже стали засновник концерну "Галнафтогаз" Віталій Антонов, засновник і співвласник "Першої приватної пивоварні" Андрій Мацола, засновник і головний виконавчий директор Horizon Capital Олена Кошарна, президент KTD GROUP Олександр Громико, власник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко, засновник та голова правління агрохолдингу МХП Юрій Косюк, співвласник Chemical Elements Ukraine Ілля Леоненко, засновник FGK Finantial Group Сергій Позняк.

Згідно з сайтом, нині проект "Бізнес", зокрема, включає сайт, друковану версію журналу, проекти ".Бізнес Експорт" ".Бізнес Академія" ".Бізнес Івенти".

"Бізнес" - український діловий тижневик, одне з найстаріших ділових видань України, що виходить із 1992 року. Декларований наклад - 40,15 тис., зокрема передплата - 29,1 тис.

Згідно з даними в держреєстрі, співвласниками зареєстрованого в липні 2017 року зі статутним капіталом 10 тис. грн ТОВ "Український Бізнес Хаб" є В.Чеповий - 24%, Олексій Чуєв - 25%, ТОВ "Теміртранс" - 51%, бенефіціарами якого, у свою чергу, є громадянин РФ Данілбек Гайрбеков, а також Геннадій Лоскутов та Олена Мотруніч.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

АЗК "Укрнафта" працюють без світла на сході й півдні країни

Мінекономіки очікує узгодження Плану України Брюсселем протягом кількох тижнів

Дефіциту електроенергії немає, "Укренерго" довелося обмежувати ВДЕ - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА