09:26 28.12.2017

Кабмін розширив "пілот" із виплати компенсацій працівникам посольств в іноземній валюті

2 хв читати
Кабмін розширив "пілот" із виплати компенсацій працівникам посольств в іноземній валюті

Кабінет Міністрів України продовжив термін реалізації пілотного проекту із виплати компенсацій працівникам деяких посольств України в іноземній валюті до 1 січня 2020 року, розширивши перелік таких дипломатичних представництв до 100.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду 27 грудня.

Раніше крайнім терміном реалізації пілотного проекту було встановлено 1 жовтня 2018 року.

Згідно з проектом рішення, що є у розпорядженні агентства, компенсація вартості оренди житла і комунальних послуг, пов'язаних із орендою, та іншими витратами, пов'язаними із виконанням посадових обов'язків для забезпечення доступу до мобільного Інтернету і зв'язку, проведення поточних протокольних зустрічей, проїзду під час щорічної відпустки і перевезення багажу під час ротації передбачена, як і раніше, для працівників посольств України в Бельгії, Китаї, Кореї, Литві, Лівані, США і Німеччині, генерального консульства в Нью-Йорку, Місії України тощо і НАТО і постійного представництва при ООН.

Компенсація в іноземній валюті вартості оренди житла і комунальних послуг передбачена для співробітників ще 90 дипломатичних представництв України за кордоном.

Серед таких представництв: посольства в Австрії, Білорусі, Аргентині, Великобританії, Греції, Грузії, Єгипті, Іспанії, Італії, Канаді, Малайзії, Мексиці, Норвегії, Росії, Чехії, Швейцарії, Швеції, Японії; представництва України при міжнародних організаціях у Відні, при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві, при СНД, ЄС, ЮНЕСКО.

При цьому пілотний проект не поширюється на співробітників дипустанов, завершення терміну відрядження яких заплановано на 2018 рік, а також військових аташе та представників Міністерства оборони при диппредставництвах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА