19:44 29.12.2017

Нацбанк має намір оновити порядок перевірки стану інформаційної безпеки

1 хв читати
Нацбанк має намір оновити порядок перевірки стану інформаційної безпеки

Національний банк України (НБУ) пропонує оновити порядок перевірки стану інформаційної безпеки в банківських та інших установах, які використовують засоби захисту інформації центробанку.

Відповідний проект постанови правління "Про затвердження змін до положення про порядок перевірки стану інформаційної безпеки в банківських та інших установах, які використовують засоби захисту інформації НБУ" розміщений для громадського обговорення на веб-сайті Нацбанку.

За даними НБУ, метою розробки документа є вдосконалення порядку перевірок стану інформаційної безпеки в банківських та інших установах, які використовують засоби захисту інформації НБУ, стану впровадження/функціонування систем управління інформаційною безпекою, а також повноти виконання банками заходів безпеки інформації, встановлених нормативно-правовими актами центробанку.

Нацбанк нагадує, що він встановлює правила захисту інформації, визначає порядок, вимоги та заходи щодо забезпечення кіберзахисту та інформаційної безпеки в банківській системі та здійснює контроль за їх виконанням відповідно до закону "Про Національний банк України" та законом "Про основні засади забезпечення кібербезпеки України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА