19:14 10.01.2018

Мінторгівлі США схвалює укладення контракту американської WSC з "Енергоатомом" на $2,3 млн

1 хв читати
Мінторгівлі США схвалює укладення контракту американської WSC з "Енергоатомом" на $2,3 млн

Міністерство торгівлі США (The Department of Commerce) схвалює підписання контракту на суму $2,3 млн між американською компанією Western Services Corporation (WSC) та НАЕК "Енергоатом" на постачання обладнання для тренажера з підготовки операторів енергоблоків, повідомило американське відомство на своєму сайті.

"Міністерство торгівлі США схвалює укладення контракту на $2,3 млн Western Services Corporation (Меріленд) з українським урядом. Компанія постачатиме симулятори для тренування операторів електростанцій для державного підприємства, що керує українськими ядерними електростанціями", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними системи електронних закупівель ProZorro, торги проводилися двічі. Перші відбулися в лютому 2017 року, проте були скасовані, хоча в їх ході WSC виграла тендер на постачання зазначеного обладнання з ціною $1,687 млн. Другий аукціон завершився 11 серпня. У торгах також брали ТОВ "Укратом сервіс" і GSE Performance Solutions, Inc.

Як зазначає американське відомство, його адвокатський центр спільно з посольством США в Києві протягом 18 місяців працював над тим, щоб переконатися в прозорості та відкритості закупівлі зазначеної послуги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА