19:49 10.01.2018

Nestle має намір продати кондитерський бізнес в США за $ 2,8 млрд італійській Ferrero

1 хв читати
Nestle має намір продати кондитерський бізнес в США за $ 2,8 млрд італійській Ferrero

Швейцарська Nestle SA, один з найбільших в світі виробників продуктів харчування, близька до угоди про продаж американського бізнесу з випуску кондитерських виробів італійській компанії Ferrero за $ 2,8 млрд, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на обізнане джерело.

За словами джерела, дві компанії можуть підписати угоду вже в неділю.

Як повідомлялося, в грудні 2017 року Nestle прийняла остаточне рішення продати американський кондитерський бізнес, виручка якого в 2016 році склала близько 900 млн швейцарських франків ($ 915 млн).

У число брендів американського підрозділу Nestle з випуску кондитерських виробів входять популярні на внутрішньому ринку бренди шоколаду Butterfinger, BabyRuth, 100Grand, SkinnyCow, Raisinets, Chunky, OhHenry! і SnoCaps, локальні бренди інших кондитерських виробів, в тому числі SweeTarts, LaffyTaffy, Nerds, FunDip, PixyStix, Gobstopper, BottleCaps, Spree і Runts, а також міжнародний бренд шоколаду Crunch.

Nestle є третім за ринковою часткою виробником кондитерських виробів у світі після Mars Inc. і Mondelez International Inc. У США компанія займає четверте місце, тут її випереджає ще й Hershey Co.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА