16:02 15.01.2018

"Vodafone-Україна" просить доступу на НКТ для відновлення зв'язку

1 хв читати

Мобільний оператор компанія "Vodafone-Україна" просить доступу ремонтних бригад на тимчасово непідконтрольні Україні території (НКТ) для проведення робіт з відновлення зв'язку в зоні АТО, повідомила керівник операторського відділу зі зв'язків з громадськістю Вікторія Рубан.

"Звертаємося до всіх відповідальних, включно з українськими адміністрації Луганської та Донецької областей, центром координації і контролю, місією ОБСЄ, наполегливо просимо, щоб нашу ремонтну бригаду пропустили в "сіру зону" і дозволили відремонтувати пошкоджену лінію. Поки що безрезультатно. Дає надію лише те, що остаточного "ні" на свої запити ми не отримали. Але дуже хотілося б, щоб рішення було прийнято якнайшвидше", - написала вона на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За даними оператора, наразі загалом понад третину обладнання "Vodafone-Україна" на непідконтрольній Україні території - в неробочому стані.

Як повідомлялося, "Vodafone-Україна" заявляла про те, що не зможе відновити зв'язок на території так званої "ЛНР", що відключився внаслідок обриву кабелю, якщо кабель обірваний на непідконтрольній Києву території.

Раніше в т.зв. "Міністерстві зв'язку та масових комунікацій" "ЛНР" повідомили, що близько 14:10 11 січня сталося повне припинення обслуговування абонентів українського оператора зв'язку "Vodafone-Україна" на всій території "ЛНР" через обрив оптоволоконного кабелю в районі смт Оленівка сусідньої т.зв. "ДНР".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА