08:49 26.01.2018

Україна в 2018 р. здатна забезпечити зростання економіки вище 3,5%

1 хв читати
Україна в 2018 р. здатна забезпечити зростання економіки вище 3,5%

Україна може прискорити зростання економіки в 2018 році до понад 3,5% порівняно з 2,5% в 2017 році, заявив президент України Петро Порошенко.

"Упевнений, що зростання в 2018 році має бути більше 3,5%", - сказав глава держави на зустрічі з інвесторами в Українському домі в Давосі в четвер.

Він відзначив збільшення інтересу до України. За словами президента, за один тільки день він отримає 80 запитів на зустріч.

Говорячи про можливість для прискорення зростання економіки, П.Порошенко вказав на ухвалення закону про приватизацію, який він підпише, заміну податку на прибуток податком на виведений капітал, зростання середньої зарплати, оздоровлення банківської системи.

П.Порошенко також наголосив на важливості проведеної сьогодні судової реформи для залучення інвестицій в країну і на можливості учасників приватизації, за новим законом, перший час використовувати англійське право.

"Сьогодні багато говорили про те, склянка наполовину порожня чи наполовину повна. Я пропоную третій варіант: у ньому вже більше половини", - заявив П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА