18:50 08.02.2018

Уряд України затвердив ремонт у 2018 р. ділянок двох автодоріг майже на 2 млрд грн

2 хв читати
Уряд України затвердив ремонт у 2018 р. ділянок двох автодоріг майже на 2 млрд грн

Уряд України затвердив перелік об'єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир - Чернівці та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування у 2018 році.

Відповідне розпорядження №75-р від 7 лютого, ухвалене на виконання вимог Бюджетного кодексу України, оприлюднено на веб-сайті уряду в четвер.

Згідно з поясненням до документа, зокрема, в рамках відповідної бюджетної програми планується поточний середній ремонт зазначеної автодороги в Житомирській області протяжністю 34,7 км з обсягом фінансування 297,517 млн грн, у Хмельницькій області - протяжністю 9,6 км з обсягом фінансування 302,481 млрн грн, у Чернівецькій області - протяжністю 32,7 км з обсягом фінансування 400 млн грн.

Загальний обсяг фінансування становить 1 млрд грн із введенням в експлуатацію 77 км автодороги.

Крім того, розпорядженням №74-р від 7 лютого Кабмін затвердив перелік об'єктів капітального та поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Р-46 Харків - Охтирка у 2018 році та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування.

Зокрема, планується в рамках відповідної бюджетної програми виконати ремонт автодороги Р-46 Харків - Охтирка на всій її протяжності (104 км) загальною вартістю 982,2 млн грн, з них у Сумській області - 21,9 км (зокрема два мости) на 219,6 млн грн, у Харківській області - 81,7 км (зокрема один міст) на 762,6 млн грн.

Як раніше повідомляв міністр інфраструктури Володимир Омелян, Україна в 2018 році розраховує профінансувати дорожню галузь приблизно на 50 млрд грн. За його словами, з 1 січня 2018 року регіональні дороги передано на баланс місцевої влади. Крім того, з цієї самої дати розпочав роботу Державний дорожній фонд, надходження до якого очікуються в сумі 32,6 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА