18:04 09.02.2018

Крумханзл допускає залучення до правління банку своїх колишніх колег

2 хв читати
Крумханзл допускає залучення до правління банку своїх колишніх колег

Новий голова правління ПриватБанку (Київ) Петро Крумханзл не виключає залучення до правління фінустанови своїх колишніх колег.

 

"Я не виключаю, що приведу своїх колег, яких я знаю, фахівців, які працюють у цій сфері. Чому? Тому що є дуже серйозні завдання, питання, які стосуються ПриватБанку, і ці питання мають вирішувати фахівці світового рівня", - сказав він на прес-конференції в Дніпрі в п'ятницю.

Водночас П.Крумханзл зазначив, що основним критерієм під час формування команди будуть професійні якості залучуваних людей.

"Мені не важливо, ким будуть люди, які працюють у банку, - українцями чи іноземцями. Для мене важливо, щоб у них був досвід, і вони змогли правильно і добре зробити свою роботу", - сказав він.

Наявність у нового голови правління ПриватБанк мандату на формування команди підтвердив також міністр фінансів Олександр Данилюк.

"У нас зараз у ПриватБанку сформувалася дуже сильна команда, але він має повний мандат. Це його відповідальність - розвиток банку. Тому він має право так формувати команду, як вважає за необхідне", - сказав він.

Як повідомлялося, наглядова рада ПриватБанку 10 січня призначила П.Крумханзла на посаду голови правління банку. Правління Національного банку України затвердило відповідне призначення 8 лютого.

Раніше банк очолював екс-міністр фінансів України Олександр Шлапак, якого було призначено в грудні 2016 року після того, як уряд за пропозицією НБУ та акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той момент були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови.

У липні 2017 року наглядова рада ПриватБанку ухвалила рішення про призначення виконувачем обов'язків голови правління банку Галини Пахачук і задовольнила прохання О.Шлапака про звільнення з обійманої посади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА