17:31 14.02.2018

"Укртелеком" вирішив спір із lifecell за договором про взаємне з'єднання мереж

1 хв читати
"Укртелеком" вирішив спір із lifecell за договором про взаємне з'єднання мереж

ПАТ "Укртелеком" дійшло взаємовигідної угоди з мобільним оператором lifecell з проблемних питань у частині підписання договору про взаємне з'єднання мереж операторів, повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" генеральний директор ПАТ Юрій Курмаз на прес-конференції в Києві в середу.

"Ми знайшли комерційне рішення, яке задовольнило обидві сторони у рамках ринкової практики", - сказав він.

Водночас будь-які деталі угоди Ю.Курмаз озвучувати відмовився.

Раніше в компанії наголошували, що в разі непідписання такого договору абоненти "Укртелекому" не зможуть телефонувати на номери абонентів lifecell і навпаки.

У прес-службі мобільного оператора також відмовилися розкривати деталі договору, зазначивши, що ця інформація є комерційною таємницею, але підтвердили факт досягнення домовленостей.

Новий договір між компаніями укладено терміном до кінця 2018 року.

Як повідомлялося, раніше НКРЗІ рекомендувала "Укртелекому" та lifecell забезпечити надання абонентам усіх видів телекомпослуг до вирішення спору.

"Укртелеком" 3 січня отримав від lifecell повідомлення про намір блокувати трафік на номери 0-800.

"Укртелеком" 9 грудня 2017 року заявляв про можливе припинення дзвінків між стаціонарними номерами і номерами lifecell з вини мобільного оператора. Водночас lifecell 2 січня 2018 року повідомив про продовження переговорного процесу з "Укртелекомом" за договором про взаємне з'єднання мереж.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА