20:49 21.02.2018

Участь представника США в наглядовій раді "Укроборонпрому" сприятиме прозорості роботи держконцерну

1 хв читати
Участь представника США в наглядовій раді "Укроборонпрому" сприятиме прозорості роботи держконцерну

Участь американського представника Ентоні Тетера в наглядовій раді державного концерну "Укроборонпром" сприятиме прозорості роботи концерну, переконаний президент України Петро Порошенко.

"Це символ ефективної співпраці між українськими й американськими партнерами", - цитує прес-служба глави Української держави П.Порошенка.

Президент додав, що участь представника США в наглядовій раді концерну "сприятиме прозорості, відкритості та ефективності відомства".

"Якби хто-небудь 5 років тому уявив собі в складі спостережної ради американця – у святая святих таємниці, до якої нікого не допускали – страшний сон першого відділу КДБ. Сьогодні ми якраз робимо дуже рішучі зміни", - зазначив він.

Е.Тетер, у свою чергу, подякував за високу довіру та можливість працювати разом із українськими партнерами та висловив упевненість в успішному розвитку багатьох проектів військово-оборонного комплексу України.

Глава держави також зазначив, що наглядова рада "Укроборонпрому" має розробити стратегію з підвищення ефективності управління, швидкості ухвалення рішень і в координації з керівництвом ЗСУ та Міноборони виконання поставлених завдань, щоб українські військові працювали з сучасним озброєнням. П.Порошенко додав, що прийняття вже в лютому державного оборонного замовлення дає додаткові можливості підприємствам "Укроборонпрому". Він також наголосив на важливості виходу на зовнішні ринки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА