17:06 22.02.2018

Україна має намір домовитися про нові програми фінансування інфраструктурних проектів на кордоні - Гройсман

1 хв читати
Україна має намір домовитися про нові програми фінансування інфраструктурних проектів на кордоні - Гройсман

 Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що Україна має намір домовитися про нові програми фінансування інфраструктурних проектів на державному кордоні.

"На жаль, стороною програми було ДФС. ДФС не змогла організувати роботу на виконання, і фактично ми зрозуміли, що реалізувати цю програму буде практично неможливо. Новий керівник ДФС Мирослав Продан намагався врятувати цю ситуацію, але з огляду на процедури це стало неможливо", - сказав В.Гройсман журналістам під час робочої поїздки в Сумську область у четвер.

Прем'єр підкреслив, що Україна намагалася зберегти програму.

Він додав, що можлива нова програма, про яку Україна буде говорити з європейськими партнерами. "Ми все одно будемо розвивати, зокрема на двосторонніх відносинах, контрольно-пропускні пункти між країнами", - вказав В.Гройсман.

Як повідомлялося, раніше в деяких іноземних ЗМІ з'явилася інформація про те, що ЄС закриває проект модернізації прикордонних контрольно-пропускних пунктів з Україною. Йшлося про проект з модернізації шести українських КПП на східному кордоні ЄС, що стартував в 2014 році.

Після чого Державна фіскальна служба (ДФС) України спростувала інформацію, що з'явилася в іноземних ЗМІ інформацію.

Пізніше в ЄС офіційно підтвердили, що припиняє фінансування проектів з розвитку більш 10 КПП на західному кордоні України, частину коштів українська сторона буде змушена повернути.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА