16:12 23.02.2018

НАЗК перевірить е-декларації начальника департаменту захисту економіки Нацполіції та ректора Національного фармацевтичного університету

1 хв читати
НАЗК перевірить е-декларації начальника департаменту захисту економіки Нацполіції та ректора Національного фармацевтичного університету

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) проведе повну перевірку декларацій за 2015-й і 2016 рік іще п'яти осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні Нацагентства у п'ятницю, повідомляє прес-служба НАЗК.

Зокрема, перевірку проведуть стосовно заступника голови Національної поліції - начальника департаменту захисту економіки (декларації за 2015 рік і 2016 рік) Ігоря Купранця, ректора Національного фармацевтичного університету (Харків) Алли Котвицької (декларація за 2016 рік), першого заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби в Київської області Євгена Азарова (декларація за 2016 рік).

Крім того, перевірять декларації за 2016 рік суддю Миколаївського районного суду Львівської області Юліана Дем'яновського та депутата Соледарської міської ради Донецької області Юрія Пластуна.

Рішення про проведення повних перевірок декларацій цих осіб ухвалено на підставі інформації, отриманої від суб'єкта звернення, про можливе відображення в таких деклараціях недостовірних відомостей, наголосили в НАЗК.

Перевірки е-декларацій тривають 60 календарних днів і починаються наступного дня після дня ухвалення рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА