20:38 26.02.2018

Климпуш-Цинцадзе і Домбровскіс обговорили перспективу надання Україні 4-ї програми макрофінансової допомоги ЄС

2 хв читати
Климпуш-Цинцадзе і Домбровскіс обговорили перспективу надання Україні 4-ї програми макрофінансової допомоги ЄС

Віце-прем'єр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе і заступник голови Європейської комісії з питань євро і фінансової стабільності Валдіс Домбровскіс на зустрічі в Брюсселі обговорили питання надання Україні четвертої програми макрофінансової допомоги від Євросоюзу.

"Віце-прем'єр-міністр поінформувала про прогрес реформ, зокрема, економічних, про перспективу прийняття закону про Антикорупційний суд і отримання наступного траншу допомоги від МВФ. Сторони обговорили питання часових рамок ухвалення рішення про надання Україні 4-ї програми макрофінансової допомоги з боку ЄС і, відповідно, розмір такої програми", - повідомляється на сайті уряду за підсумками зустрічі.

Окрім того, мова йшла про стан виконання Україною зобов'язань стосовно третьої програми макрофінансової допомоги.

"Не дивлячись на складнощі, з якими стикається Україна, ми все одно досягли значного прогресу у виконанні зобов'язань щодо третьої програми", - підкреслила український віце-прем'єр.

Як повідомлялося, І.Климпуш-Цинцадзе 26-27 лютого відвідує Брюссель (Бельгію) для зустрічі з В.Домбровскісом і проведення низки зустрічей в інституціях Євросоюзу.

27 лютого вона виступить на конференції "Українська Лабораторія 2018", візьме участь в засіданні підкомітету Європейського парламенту з питань оборони і безпеки, а також у відкритті заходу за участю представників українського Фонду братів Кузьміних (фонд займається реабілітацією бійців АТО). Запланована також зустріч І.Клімпуш-Цинцадзе з депутатами Європарламенту на тему "Імплементація Угоди про асоціацію, майбутнє відносин Україна - ЄС".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА