16:02 01.03.2018

Кабмін вніс до переліку ще 8 міст і ОТГ для відкриття центрів адмінпослуг "Прозорий офіс"

2 хв читати
Кабмін вніс до переліку ще 8 міст і ОТГ для відкриття центрів адмінпослуг "Прозорий офіс"

Кабінет Міністрів України вніс іще 8 міст і об'єднаних територіальних громад (ОТГ) до переліку тих, в яких планується відкриття центрів адміністративних послуг в форматі "Прозорий офіс".

"Розпорядження Кабінету Міністрів "Про внесення змін до переліку міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад, які мають намір створити та забезпечити функціонування центрів надання адміністративних послуг, зокрема послуг соціального характеру, в форматі "Прозорий офіс", розроблене у зв'язку з надходженням звернень від міст і об'єднаних територіальних громад. Всього перелік збільшився на 8 позицій, з яких шість - це об'єднані територіальні громади та два міста", - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства соціальної політики.

Згідно з розпорядженням уряду №122 від 28 лютого, до переліку додані: Гніздичівська селищна ОТГ Львівської області, Мереф'янська міська ОТГ Харківської області, Барановська міська ОТГ Житомирської області, Студенянская сільська ОТГ Вінницької області, Радивилівська міська ОТГ Рівненської області, Березівська сільська ОТГ Сумської області, а також два міста - Бахмут і Хмельницький.

Органам місцевого самоврядування уряд рекомендує визначити приміщення для "Прозорих офісів" з урахуванням вимог щодо доступності для осіб з інвалідністю, забезпечити розробку проектно-кошторисної документації для проведення ремонтних робіт у виділених приміщеннях.

Створення центрів надання адмінпослуг здійснюється на умовах співфінансування, при цьому з місцевих бюджетів фінансується не менше 10% витрат. Як повідомлялося, в листопаді 2017 року Кабмін затвердив перелік 23 міст і громад для відкриття центрів адмінпослуг "Прозорий офіс".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА