08:58 04.03.2018

ЄК запланувала виділити € 32,5 млн на розвиток регіонів України

1 хв читати
ЄК запланувала виділити € 32,5 млн на розвиток регіонів України

Єврокомісія в 2018 році планує виділити транш фінансової допомоги сумою € 32,5 млн на програму бюджетної підтримки регіонального розвитку та державного управління України, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку України.

Рішення виділити допомогу було оголошено за підсумками перегляду проектів Євросоюзу за участю заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова і глави представництва ЄС в Україні Хюґа Мінгареллі. Євросоюз вирішив виділяти допомогу Україні в 2018-2020 роках.

Про те, що в цьому році Євросоюз планує посилити надання допомоги Україні для проведення реформ в країні заявив в середині лютого глава ЄК Жан-Клод Юнкер на зустрічі з Петром Порошенко.

У грудні минулого року ЄК відмовила Україні у наданні третього траншуфинанс фінансової допомоги в € 600 млн через порушення Києвом зобов'язань зі структурних реформ в управлінні та економіці країни. Також однією з причин відмови стало те, що Україна не виконала умови в сфері боротьби з корупцією та допомоги переселенцям з Донбасу. Раніше Київ отримав від Євросоюзу два транші фінансової допомоги розміром в € 1,2 млрд.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА