11:28 07.03.2018

Кубів обговорив з ЄІБ співпрацю в енергетичних і транспортних проектах

1 хв читати
Кубів обговорив з ЄІБ співпрацю в енергетичних і транспортних проектах

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів обговорив з представниками Європейського інвестиційного банку (ЄІБ, The European Investment Bank) співпрацю в поточних енергетичних, транспортних та інших проектах.

Як написав С.Кубів на своїй сторінці в Facebook, сторони також обговорили низку перспективних проектів на найближчий час, серед яких - продовження третьої лінії метро в Харкові, фінансування проектів у галузі вищої освіти, будівництво Канівської ГАЕС, модернізацію інфраструктури української залізниці.

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі також нагадав, що нині ЄІБ фінансує будівництво кількох повітряних ліній електропередач у Київській та Запорізькій областях, низку проектів у сфері гідроенергетики. У транспортній галузі йдеться про фінансування ремонту автодоріг поблизу Києва, метро в Дніпрі, проект Бескидського залізничного тунелю, а також будівництво муніципальної інфраструктури. Крім цього, ЄІБ надає підтримку проектів закупівель комунального транспорту для українських міст, програм кредитування для малого та середнього бізнесу, підтримує проекти в агросфері.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА