20:01 14.03.2018

Австрія інвестувала $1,3 млрд в економіку України до 2018 року

1 хв читати
Австрія інвестувала $1,3 млрд в економіку України до 2018 року

Австрія до 2018 року інвестувала в економіку України понад $1,3 млрд.

"За підсумками минулого року, Австрія інвестувала в економіку України $1,344,5 млн, що становить 3,4% від загального обсягу прямих іноземних інвестицій, залучених в економіку нашої країни", - йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів за результатами зустрічі прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з федеральним президентом Республіки Австрія Олександром ван дер Белленом.

Під час зустрічі В.Гройсман наголосив, що європейська інтеграція - незворотний зовнішньополітичний вибір України, саме тому Київ розраховує на подальшу активізацію діалогу з широкого спектру питань, з огляду на головування Австрії в ЄС у другій половині поточного року.

Окрему увагу сторони приділили ситуації на Донбасі. "Анексія Криму і окупація сходу - протизаконна. Це яскраве порушення міжнародного права. Росія вважає, що це все залишиться без покарання. Але ми маємо запобігти існуванню такої думки", - цитує президента Австрії прес-служба Кабміну.

Як повідомлялося, А. ван дер Беллен констатує високий інтерес австрійських інвесторів до України і наголошує на необхідності посилення боротьби з корупцією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА