15:52 19.03.2018

МАУ має намір відмовитися від сезонних програм при виконанні регулярних рейсів

1 хв читати
МАУ має намір відмовитися від сезонних програм при виконанні регулярних рейсів

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) провідний авіаперевізник України, прагне вилучити з розкладу сезонні програми і перевести їх на цілорічні.

"Ми прагнемо до того, щоб всі рейси мали цілорічний характер. Єдиний виняток -це напрямок Київ-Ніцца. Аналізуючи свої ресурси і вибудовуючи розклад, ми розуміємо, що не можемо максимально збільшити кількість літаків влітку і кудись їх подіти взимку, польоти мають бути рівномірно сплановані з урахуванням всіх програм, технічного обслуговування, дотримання правил безпеки, робочого часу екіпажів тощо," - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" директор з комунікацій авіакомпанії Євгенія Сацька.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. Сполучає Україну з понад 50 містами і головними пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країни СНД і забезпечують стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерами до більш ніж 3 тис. міст світу. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень.

Наразі до складу флоту МАУ входить 41 авіалайнер різних модифікацій, 28 середньомагістральних, зокрема й Boeing-737 NG. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності, одним з її кінцевих бенефіціарів є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА