19:10 19.03.2018

Mitsubishi відкрила перші швидкі зарядні станції в Києві, Дніпрі та Харкові

2 хв читати
Mitsubishi відкрила перші швидкі зарядні станції в Києві, Дніпрі та Харкові

Офіційний дистриб'ютор Mitsubishi Motors в Україні - компанія "Ем Ем Сі Україна" долучилася до розширення зарядної інфраструктури в Україні, відкривши перші станції швидкої підзарядки в дилерській мережі Mitsubishi у містах-мільйонниках - Києві, Дніпрі та Харкові, повідомила прес-служба компанії.

Станції відкриваються напередодні виведення на український ринок Mitsubishi Outlander PHEV (гібридний автомобіль з підзарядкою від електромережі).

"Технологічний флагман компанії Mitsubishi Outlander PHEV вже четвертий рік поспіль лідирує у продажі на європейському ринку, перевищивши позначку в 100 тис проданих авто", - наголошується в прес-релізі.

Зарядні станції швидкої зарядки ABB виробництва Нідерландів сумісні з усіма електричними транспортними засобами з типами зарядних пристроїв CHAdeMO, а стандартний час зарядки становить 15-25 хвилин, залежно від характеристики автомобіля. Вони мають потужність 50 кВт і придатні для роботи в екстремальних погодних умовах - від -350 ° C до + 500 ° C.

Станції встановлені в офіційних дилерських центрах "НІКО Діамант" (Київ), "Ніко Дніпро" (Дніпро) і "Техно-Арт" (Харків).

За інформацією на сайті дистриб'ютора, Mitsubishi Outlander PHEV - повноцінний повнопривідний позашляховик сімейного типу, що працює як на бензині, так і на електроенергії, таким чином пропонуючи виняткову паливну економічність, при цьому рівень його викидів СО2 становить лише 41 г/км.

Його ціну встановлено у розмірі 1 млн 552,7 тис. грн.

Як повідомлялося, імпорт до України електромобілів з 1 січня 2018 року на рік звільнено від сплати ПДВ і акцизного збору (аналогічна пільга поширюється і на виробництво їх в Україні), а ввізне мито не сплачується при їх ввезенні з 2016 року.

За оцінкою операторів, це надаасть змогу здешевити авто на 10-15%, а приріст продажу нових авто може становити мінімум 20-30%.

За даними асоціації "Укравтопром", у 2017 році первинний ринок легкових електромобілів України виріс у 2,3 рази порівняно з 2016 роком - до 2697 од., проте 85% становили старі авто, тоді як роком раніше - 51%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА