11:01 20.03.2018

Київ і Доха підпишуть договори щодо захисту інвестицій і відкриття ринків Катару для українських виробників - Порошенко

1 хв читати
Київ і Доха підпишуть договори щодо захисту інвестицій і відкриття ринків Катару для українських виробників - Порошенко

Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту в Катар узяв участь у відкритті виставки Qatar International Agricultural Exhibition-2018 і повідомив, що у вівторок буде підписано низку двосторонніх документів, повідомляє прес-служба глави Української держави.

"Президент оглянув виставку, зокрема стенди, де представлені українські виробники. Разом з главою Української держави з роботою виставки ознайомилися прем'єр-міністр, міністр внутрішніх справ Катару шейх Абдулла бін Нассер бін Халіфа Аль Тані, а також міністр економки і торгівлі Держави Катар шейх Ахмед бін Джасім бін Мохаммед Аль Тані", - повідомляє у вівторок прес-служба президента України.

П.Порошенко привітав українських учасників виставки і зазначив, що "сьогодні буде підписано низку документів, зокрема щодо захисту інвестицій і відкриття ринків для українських виробників".

У прес-службі глави держави зазначили, що Qatar International Agricultural Exhibition AGRITEQ-2018 - найбільша міжнародна спеціалізована сільськогосподарська виставка, яка проводиться в Досі (Катар) з 2012 року.

Виставка має на меті зібрати пропозиції провідних виробників агропромислової продукції, нової техніки і технологій в сільськогосподарській сфері з метою їх можливого використання для забезпечення продовольчої безпеки держави Катар.

В роботі минулорічної виставки AGRITEQ-2017 взяли участь понад 120 компаній з 20 країн світу: Єгипет, Ефіопія, Німеччина, Королівство Саудівська Аравія, Китай, Швейцарія, Великобританія, Польща, Мексика, Туреччина, ОАЕ, Україна, Японія та ін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА