20:08 21.03.2018

Гройсман очікує підписання угоди між Ryanair та аеропортом "Бориспіль" до кінця тижня

2 хв читати
Гройсман очікує підписання угоди між Ryanair та аеропортом "Бориспіль" до кінця тижня

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман очікує підписання угоди між лоукост-перевізником Ryanair і міжнародним аеропортом "Бориспіль" (Київ) до кінця тижня.

"Будемо очікувати, що до кінця тижня угоду між Ryanair і аеропортом "Бориспіль" буде підписано", - сказав він на засіданні уряду в середу.

При цьому прем'єр зазначив, що аеропорт встановить нову систему тарифів для авіакомпаній.

"Відповідно до цих переговорів (між аеропортом і перевізником - ІФ) аеропорт вводить нову систему розцінок. Це означає, що всі авіакомпанії, які працюють з аеропортом "Бориспіль"... знизять оплату. І тут необхідно відстежити, щоб це позитивно позначилося на вартості авіаквитків", - сказав В.Гройсман.

Крім того, як стало відомо ввечері в середу, в п'ятницю, 23 березня, авіакомпанія Ryanair проведе прес-конференцію в аеропорту "Бориспіль".

Згідно з повідомленням аеропорту в мережі Facebook, вона буде в терміналі "F".

Як повідомлялося, Ryanair раніше підтвердила плани запустити рейси з України восени-2018

Авіакомпанія 10 липня 2017 року оголосила про скасування запланованого входу в Україні після того, як аеропорт "Бориспіль", на її думку, порушив угоду, досягнуту в березні того ж року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім генеральним директором Павлом Рябікіна.

Через два дні, 12 липня, прем'єр-міністр Володимир Гройсман після спеціальної наради з керівництвом Мініфрастурктури, Мін'юсту, аеропорту "Бориспіль", асоціації "Аеропорти України", Офісу залучення і підтримки інвестицій "доручив залучити Національне антикорупційне бюро України до оцінки переговорного процесу Ryanair про польоти в Україну і заявив про необхідність відновлення цих переговорів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА