10:58 27.04.2018

Wizz Air почне польоти з Києва до Відня, Берліна і Франкфурта-на-Майні замість Франкфурт-Гана

2 хв читати
Wizz Air почне польоти з Києва до Відня, Берліна і Франкфурта-на-Майні замість Франкфурт-Гана

Угорська лоу-кост авіакомпанія Wizz Air розширює мережу польотів з Києва, збільшуючи загальну кількість напрямків з 21 до 23.

Відповідно до системи бронювання компанії, нові рейси заплановані до Відня, Берліна і Франкфурта-на-Майні, проте із запуском останнього рейсу WizzAir відмовиться від польотів у Франкфурт-Хан.

Як повідомив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс (Stephen Jones) в ході прес-конференції в Києві в п'ятницю, в минулому році компанія перевезла близько 30 млн пасажирів в цілому, а в 2018 році компанія має намір перевезти 35 млн пасажирів на 100 літаках.

"Наш флот складається з 96 літаків Airbus, 100-й прийде в червні цього року. У нас працює близько 4 тис. співробітників, ми володіємо 28 базами в 16 країнах. Наступна база буде відкрита в Відні", - анонсував він.

Відносно українських рейсів С.Джонс повідомив, що до Франкфурта компанія буде літати в головний аеропорт, перейшовши з аеропорту "Франкфурт-Хан".

Відповідно до системи бронювання, передбачається, що рейси до Франкфурта і Берліна (Шенефельд) почнуться з 1 липня, перші два тижні вони будуть здійснюватися 4 рази на тиждень, а потім щодня, а до Відня польоти стартують з зимової навігації в кінці жовтня і будуть здійснюватися також кожен день.

Він нагадав, що компанія збільшить флот на базі в Києві з двох до трьох літаків, що додасть $100 інвестицій і створить близько 100 робочих місць в екіпажі і обслуговуючого персоналі.

Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник в Центральній і Східній Європі, пропонує рейси з 28 баз в 16 країнах. Флот авіакомпанії складається з 96 літаків Airbus A320 і Airbus A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером "WIZZ" і мають індекс FTSE 250 і FTSE All-Share Indices.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА