17:10 21.08.2018

Зливи в Києві та інших регіонах країни можуть збільшити страхові виплати з автострахування на 15-20% - "Корис Україна"

1 хв читати

Зливи та град, що нещодавно пройшли Києвом та деякими регіонами України, можуть збільшити кількість виплат з автострахування на 15-20% порівняно з аналогічним періодом 2017 року.

Таку думку висловлює асистуюча компанія "Корис Україна", наголошуючи, що в гривнях це може обчислюватися мільйонами.

"За останній місяць унаслідок значної кількості опадів значно почастішали звернення власників автомобілів через гідроудари (ситуація, коли при працюючому двигуні в нього потрапляє вода - ІФ)", - зазначає менеджер технічного асистансу "Корис Україна" Володимир Стрільчук, якого цитує прес- служба.

"За липень-серпень кількість звернень за страховими випадками з авто на 15-20% більше, ніж за аналогічний період минулого року", - наголосив він.

За його словами, основні причини, внаслідок яких страховикам доведеться здійснити страхвиплатити: пошкодження авто градом, падаючими гілками дерев, стовпами, водою.

"Якщо говорити конкретно про гідроудари, то це пошкодження стандартно не входить до переліку страхових ризиків. Виплату за гідроудар буде здійснено лише в тому випадку, якщо це спочатку було прописано в договорі страхування", - уточнив фахівець, посилаючись на думку страховиків, що гідроудар відбувається, як правило, з вини водія.

Асистуюча компанія "Корис Україна" створена в 1994 році. Є основоположником ринку міжнародного медичного асистансу в Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА