17:59 09.09.2021

Шмигаль обговорив із прем'єром Польщі збільшення квоти автодозволів для українських перевізників

1 хв читати
Шмигаль обговорив із прем'єром Польщі збільшення квоти автодозволів для українських перевізників

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив із головою Ради міністрів Польщі Матеушем Моравецьким збільшення квоти автодозволів для українських перевізників.

Згідно з повідомленням прес-служби уряду, Шмигаль наголосив, що, попри пандемію, рівень двосторонньої торгівлі товарами та послугами між країнами за результатами I півріччя сягнув майже $5 млрд.

"Така позитивна динаміка дає можливість нам обговорити механізми співробітництва, які сприятимуть подальшому зростанню рівня двосторонньої торгівлі та збільшенню рівня інвестицій", - наводить слова Шмигаля прес-служба.

Зокрема, прем'єр України наголосив на важливості збільшення польською стороною квоти автодозволів для українських перевізників.

"Ми максимально використовуємо можливості поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі між Україною та ЄС. Повернення кількості автодозволів до 200 тис. на рік дасть нам змогу виконати наші зобов'язання перед європейськими партнерами", - зазначив Шмигаль.

Сторони також обговорили реалізацію проектів з розбудови прикордонної інфраструктури для підвищення ефективності функціонування пунктів пропуску та розвитку двосторонньої торгівлі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА