16:08 03.09.2013

Кабмiн на засiданнi 18 вересня розгляне текст угоди про асоцiацiю з ЄС - Азаров

1 хв читати

Уряд України на засiданнi 18 вересня розгляне текст угоди про асоцiацiю з Євросоюзом, заявляє прем'єр-мiнiстр України Микола Азаров.

"На засiданнi уряду, яке вiдбудеться 18 вересня, ми розглянемо текст угоди про асоцiацiю з Європейським Союзом, i потiм ми розпочнемо внутрiшньодержавнi процедури, необхiднi для пiдписання угоди", - сказав прем'єр пiд час зустрiчi з представниками спостережної мiсiї вiд Європейського парламенту у складi екс-президентiв Александра Квасневського i Пета Кокса, повiдомляє прес-служба Кабмiну.

Вiн додав, що на це засiдання запросять голову представництва ЄС в Українi Яна Томбiнського.

М.Азаров висловив сподiвання, що вiзит мiсiї Європарламенту буде успiшним i сприятиме реалiзацiї тiєї роботи, яку здiйснює Україна з метою пiдписання цiєї угоди.

У свою чергу А.Квасневський зазначив, що пiдписання угоди про асоцiацiю та зону вiльної торгiвлi буде вигiдне i для України, i для ЄС.

"Я абсолютно переконаний, що угода про асоцiацiю та ЗВТ буде допомагати i вам, i нам, i ми матимемо гарну базу для розвитку добросусiдських i дружнiх вiдносин iз Росiєю", - сказав вiн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА