17:48 23.10.2013

Країни ПСА зацікавилися продукцією українського кораблебудування під час оборонної виставки в Кореї

2 хв читати

Україна вивчає перспективи розвитку співробітництва у сфері військового кораблебудування з країнами Південно-Східної Азії (ПСА), зокрема Камбоджі, Таїланду, Південної Кореї.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у середу в прес-службі держконцерну "Укроборонпром", перспективи військово-технічного співробітництва (ВТС) з Камбоджею обговорювалися з представниками ВМФ Королівства Камбоджа в рамках міжнародної виставки морської та оборонної промисловості Naval and Defence - 2013, що триває 22-25 жовтня о Пусані (Південна Корея).

"Також було обговорено можливості виробництва на потужностях Суднопрому України річкової і морської техніки для потреб цієї країни. Українська сторона планує проведення презентації продукції національних підприємств ОПК, зокрема ГК "Укроборонпром" у Камбоджі. Також була озвучена готовність прийняти делегацію камбоджійського ВМФ в Україні", - повідомили в прес-службі.

Як зазначили в дежконцерні, під час виставки також відбулися переговори про можливості поглиблення ВТС із Таїландом. "Тайська сторона озвучила інтерес до малих десантних кораблів на повітряній подушці (МДКПП) виробництва ВАТ "ФСК "Море" і продукції ДП "Дослідно-проектний центр кораблебудування", - уточнили в дежконцерні.

Як повідомили в "Укроборонпромі", у рамках переговорів з представниками корейської Daewoo Shipbuilding&Marine Engineering Co., Ltd обговорювалися питання двосторонньої технологічної та виробничої кооперації корейської компанії з підприємствами ДК "Укроборонпром", зокрема ДП " НВКГ "Зоря-Машпроект".

Перспективи співпраці розглядали також під час переговорів представників ДК "Укрспецекспорт" та Управління програм оборонних закупівель Республіки Корея, а також з представниками ВМФ цієї країни. "Обговорювалися також питання участі українських підприємств у спільних проектах", - зазначили в дежконцерні.

Naval and Defence - найбільша корейська спеціалізована виставка морської оборонної промисловості.

Тематика виставки передбачає, зокрема, такі розділи: озброєння і системи управління; бойові системи: радари, сонари; системи для супроводу та зв'язку; супутникові системи та обладнання; суднові двигуни та установки; морську авіацію.

Можливості військового кораблебудування України вперше презентовано на корейській міжнародній оборонній виставці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА