14:34 19.12.2013

Одеська телекомпанія "АТВ" припинила мовлення

2 хв читати
Одеська телекомпанія "АТВ" припинила мовлення

Одеська телекомпанія "АТВ" після програшу судів про позбавлення її ліцензії припинила мовлення близько 11.00 у четвер, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна".

У телекомпанії заявляють, що продовжать випускати свої програми за допомогою мережі Інтернет і через супутник.

Як повідомлялося, 17 грудня Одеський окружний апеляційний суд визнав законним рішення Одеського окружного адмінсуду про позбавлення телекомпанії "АТВ" ліцензії за позовом Нацради з питань телебачення і радіомовлення від 13 листопада 2013 року.

Телекомпанію "АТВ" пов'язують із колишнім народним депутатом Ігорем Марковим.

Як повідомлялося, 13 листопада Одеський окружний адміністративний суд позбавив телекомпанію "АТВ" ліцензії, але 3 грудня телекомпанія подала апеляцію на це рішення.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 23 жовтня вирішила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії одеської телекомпанії "АТВ".

Підставою для такого рішення Нацради стало несвоєчасне подання (а точніше - неподання) компанією заяви про переоформлення ліцензії у зв'язку зі змінами у складі власників, яке відбулося ще у 2009 року, а саме - смерті Віталія Баранова, власника 12% телекомпанії "АТВ".

Отже, телекомпанія порушила ч. 4 ст. 35 закону "Про телебачення і радіомовлення", яка зобов'язує мовців упродовж 10 днів з моменту зміни власника подавати заяву на переоформлення ліцензії.

Як повідомлялося, Вищий адміністративний суд України у вересні 2013 року ухвалив постанову за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна про фальсифікацію на виборах народних депутатів у 2012 році підписів на користь І.Маркова, і фактично позбавив І.Маркова депутатських повноважень. І.Марков був членом фракції Партії регіонів.

І.Маркова затримали 22 жовтня за підозрою в скоєнні хуліганських дій в 2007 році. Суд ухвалив рішення про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 13 лютого 2014 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА